Skip to content

Operatör

Strax utanför Örebro centrum har vi vår produktionsanläggning där vi skär, härdar och bearbetar glas. Vi tillverkar även energieffektiva isolerglas såväl som att såga brandglas. Här har vi också Glasgruppens största lager av funktionella glas med energibeläggningar, solskydd och andra högpresterande egenskaper. Vårt säljteam i Örebro är troligtvis landets mest kunniga och erfarna då de hanterat de flesta utmaningar som kan dyka upp inom byggnadsglas. Martin G Anderson jobbar både mot fasadtillverkare, industri och glasmästare och våra kunder finns över hela landet.
 

SVERIGES MEST HÅLLBARA GLASLEVERANTÖR
Vi har verkat över tre sekel och vet därmed vad hållbarhet innebär, på riktigt. För oss räcker det inte att leva på traditionerna utan vi tar också bestämda steg mot framtiden och anpassar vår verksamhet till den nya tidens värderingar och krav. Därför tar vi kraft från vår gedigna historia och går i bräschen för det nytänkande som krävs för att verkligen göra skillnad i vår roll som Sveriges mest hållbara glasleverantör.

 

Just nu söker vi Operatörer till Martin G Anderson

Vad innebär rollen?

 •  Utför i produktionen vanligen förekommande arbetsuppgifter enligt givna standarder och rutiner.
 • Är del i arbetslaget, bidra till den dagliga driften inom sitt ansvarsområde.
 • Sköta maskiner och processer under både normala och onormala driftsförhållanden i form av uppstart, omställning, avslut, rengöring, inställning.
 • Följa och utveckla givna rutiner och standarder.
 • Vara delaktig i arbetslagets planering och uppföljning av det dagliga arbetet i befintlig rapporteringsmiljö.
 • Bidrar till efterlevnad av lagda produktionsplaner.
 • Påtala och åtgärda kvalitetsbrister i processen.
 • Bidrar i företagets arbete med en flexiblare arbetsfördelning.
 • Främja ett gott samarbete både inom det egna arbetslaget samt mot andra avdelningar.
 • Bidrar till företagets ambition om vardagliga förbättringar i verksamheten samt stödjer och deltar aktivt i förbättringsarbetet.
 • Bidrar till att optimera flöden och lämna förslag till förändringar.
 • Bidrar till en bra nivå på ordning & reda enligt gällande städ-& underhållsrutiner.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har erfarenhet från industrin. Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo i en fysiskt krävande arbetsmiljö. För att lyckas i rollen har du en god kommunikationsförmåga och värnar om ett glädjefullt och motiverande arbetsklimat. Du drivs av att samarbeta med andra och skapar långsiktiga relationer genom att visa förtroende, respekt och tillit till dina kollegor. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och tycker det är kul att arbeta med händerna. Du kan ta egna initiativ och är mån om att alltid ha rätt kvalitét på det du gör. Utifrån vårt säkerhetsarbete är det viktigt att du känner dig trygg med det svenska språket. Meriterande är om du har truck och traverskort.

Punktlighet, vilja och hög arbetsmoral är egenskaper som vi värdesätter hos dig.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader men kan om allt känns rätt för dig och för oss gå över till en tillsvidareanställning. Arbetstiden är 2-skift.

Vi ingår i IKEM- avtalet.

Vi erbjuder dig en väldigt intressant roll i ett spännande företag som är i en stor förändringsresa. Det är här det händer www.glasgruppen.se

Skicka din ansökan till Lena Mellberg, HR Lena.mellberg@glasgruppen.se dock senast 27 september.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Lena Mellberg.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vi värdesätter olikheter och mångfaldiga team, för att vi vet att mångfald bidrar till en bred expertis, kreativitet och utveckling.

AV

Dela