Heltäckande planglasleverantör

Vi vill inte bara vara din heltäckande planglasleverantör utan även din rådgivare, distributör och hjälpande hand. När du handlar glas av oss ska du få rätt produkt, till rätt kvalitet och i rätt tid. Vi gör allt för att du ska kunna göra dina egna kunder så nöjda som möjligt.

Genom en beställning hos oss kan du få ditt glas levererat och i vissa fall monterat direkt på byggplatsen. Läs mer under Leverans och montagehjälp med kranbil. Då slipper du själv koordinera leveranser och montage separat, något som kan vara både tidskrävande och krångligt.

Genom vår lokala produktion i Örebro, Stockholm och Göteborg kan vi ge dig en bättre service och kortare ledtider. Dessutom skonar du miljön genom att köpa närproducerade produkter vilket minimerar transportbehoven.

Vårt breda sortiment av glas, plast och tillbehör som vi lagerhåller på plats ger dig snabba leveranser och unika kombinationsmöjligheter. Läs mer under Sortiment.

Och sist men inte minst så har vi roligt med våra kunder! Slå en signal, kom in på en kaffe eller häng med på en mäss- eller skidresa. Vi ser alltid fram mot att prata med dig!

Vi löser dina problem och ser möjligheterna

Vi finns alltid till hands när du som kund behöver rådgivning eller ett bollplank kring tekniska lösningar. Vi är uppdaterade på de senaste produktnyheterna och på Boverkets byggregler. Kontakta oss så hjälper vi dig!