Skip to content

Avdelningschef Distribution

 
Strax utanför Örebro centrum har vi vår produktionsanläggning där vi skär, härdar och bearbetar glas. Vi tillverkar även energieffektiva isolerglas såväl som att såga brandglas. Här har vi också Glasgruppens största lager av funktionella glas med energibeläggningar, solskydd och andra högpresterande egenskaper. Vårt säljteam i Örebro är troligtvis landets mest kunniga och erfarna då de hanterat de flesta utmaningar som kan dyka upp inom byggnadsglas. Martin G Anderson jobbar både mot fasadtillverkare, industri och glasmästare och våra kunder finns över hela landet.
SVERIGES MEST HÅLLBARA GLASLEVERANTÖR
Vi har verkat över tre sekel och vet därmed vad hållbarhet innebär, på riktigt. För oss räcker det inte att leva på traditionerna utan vi tar också bestämda steg mot framtiden och anpassar vår verksamhet till den nya tidens värderingar och krav. Därför tar vi kraft från vår gedigna historia och går i bräschen för det nytänkande som krävs för att verkligen göra skillnad i vår roll som Sveriges mest hållbara glasleverantör. 

 

Just nu söker vi en Chef till Distribution/Lager på
Martin G Anderson i Örebro

Detta är en ny roll på Martin G Anderson som kommer att innebära nya utmaningar i den nya organisationen och inom Glasgruppen Sverige Koncernen. Det är spännande förändringsresa vi har framför oss. Tillsammans med Ledningsgruppen inom Produktion samt samarbetet mellan de övriga verksamheterna kommer ni att lyfta produktionen och lagret till en ny nivå. För oss är det väldigt viktigt att vi ser personalen och ger dem rätt förutsättningar för att lyckas i sitt arbete varje dag.  Eftersom vi arbetar med glas så är arbetsmiljön extra viktig för oss, det är därför viktigt att hela tiden tänka på arbetsmiljön och dess påverkan på våra medarbetare.

Att lyckas med rollen:

Vi ser att den som lyckas i chefsrollen leder genom att involvera människorna runt sig och kommunicerar på ett sätt som skapar engagemang och riktning. Du tycker om att arbeta med personer av olika erfarenhet, bakgrund och kön samt främjar mångfald och inkludering.  Du har det fulla personal och arbetsmiljöansvaret över 20 medarbetare.

Du kommer att ha det övergripande ansvaret över all distribution inom Martin G Anderson.
Du är duktig på att vara strategisk i ditt arbete utan att förlora ett operativt förstående och tänkande. Din drivkraft präglas av att genomföra uppgifterna du påbörjar samt att gå i mål. Vi lägger stor vikt vid personlighet samt att du ska ha ett starkt ledarskap.

Du får också gärna vara en person som är kreativ och tycker om att hitta nya vägar, en egenskap vi tror är central för att vi ska lyckas med vår stora omställning. I din kreativitet behöver du också trivas med att vända på alla stenar och ifrågasätta invanda mönster.
Ditt ledarskap präglas av att kunna möta dina medarbetare utifrån individens situation och behov.
En grundförutsättning för att du ska lyckas med detta är att du har en god självkännedom och tycker om att vrida och vända på tankesätt för att utveckla gruppens prestationer.

Vi tror också att du är en positiv individ med intresse av att arbeta med din och dina medarbetares utveckling. Sist men inte minst är det viktigt att du har mycket humor!

 

Vem söker vi?
 • Du är en trygg och stabil ledare som har flera års erfarenhet att arbeta som ledare.
 • Vi ser gärna att du har utbildning inom Distribution eller flera års erfarenhet.
 • Du har förmågan att skapa ditt ”dreamteam” och få alla att arbeta åt samma håll.
 • Genom ditt engagemang ger du dina medarbetare motivation och rätt förutsättningar.
 • Du har en hög kunskap och erfarenhet inom hur Lean-arbete fungerar och hur man praktiskt genomför det.
 • Du ska vara en utmärkt kommunikatör och en lagspelare
 • Erfarenhet av upphandling gällande nya transporter och fraktbolag i samråd med inköp.
 • Du ska brinna för att skapa goda relationer
 • Du ska drivas av nya utmaningar och våga fatta tuffa beslut.
 • Du ska ha datorvana när det gäller Officepaketet.
 • Det är meriterande om du har arbetat i olika affärssystem
 • Det är viktigt för oss att du står bakom företagets värderingar och kan efterleva dem; Engagemang, Mod, Ödmjukhet och Ansvar.
Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en väldigt intressant roll i ett spännande företag som är i en stor förändringsresa.
Det är här det händer. www.glasgruppen.se

Du kommer att rapportera till produktionschefen på Martin G Anderson och kommer att kunna vara med och skapa din roll tillsammans med produktionschefen och verksamhetens behov eftersom rollen är helt ny. Du ingår även i Ledningsgruppen inom Produktionen.

Vi erbjuder en Tillsvidareanställning som tjänsteman inom kollektivavtalsområdet IKEM

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Lena Mellberg, HR Lena.mellberg@glasgruppen.se dock senast 20 januari 2023.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Lena Mellberg eller Alexander Strid. Telefonväxeln: 019-554920

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vi värdesätter olikheter och mångfaldiga team, för att vi vet att mångfald bidrar till en bred expertis, kreativitet och utveckling.

AV

Dela